top of page
IMG_1501_edited.jpg

TEBBE&STAAL

Tebbe & Staal is een initiatief van Willemijn Staal en Frank Tebbe. Ze kennen elkaar sinds hun tijd bij een van de mooiste communicatiebureaus; EURO RSCG Bikker, in Rotterdam. Niet lullen, maar poetsen was daar het devies. Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in communicatiestrategie en identity design in hun broekzak zetten ze deze traditie voort. 

 

WILLEMIJN

Willemijn is opgeleid aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Strategische positionering vertaald in creatieve concepten zijn de basis van het design. Al vindt ze niets leukers dan gewoon iets mooi maken. Als ze niet werkt is ze op het Haagse strand met hond Noah te vinden.

FRANK

Frank studeerde communicatiewetenschappen en politicologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij werkte onder andere bij de Rijksvoorlichtingsdienst, afdeling Pers & Publiciteit Koninklijk Huis, en was hoofd communicatie van de Nyenrode Business Universiteit, het Nederlandse Rode Kruis en de Koninklijke Jaarbeurs. Dat laatste is hij naast zijn werk voor Tebbe & Staal nog steeds. In geval van een extreem grote ramp ergens op de wereld, is Frank actiecoördinator namens de Samenwerkende Hulporganisaties, Giro555. Frank is één van de initiatiefnemers van www.namensdefamilie.nl en is onder andere bestuurslid van Cirion, www.cirion.net, een stichting die kennis inzet om infectieziektes te lijf te gaan.

Hij is getrouwd met Marja en heeft de twee leukste dochters van de wereld.

 

AND FRIENDS

We zijn bewust geen groot bureau en doen graag een beroep op onze vrienden. Zo hebben we altijd een team dat goed bij de vraag past. Daarmee kunnen we breder kijken dan alleen communicatie. Communicatie is het vertrekpunt, maar op het gebied van bijvoorbeeld diversiteit en inclusiviteit, integriteitsbeleid, leiderschapsontwikkeling en verduurzaming haken we snel de juiste mensen aan. 

bottom of page